Geen Jetlag, Gewoon Geweldige Reis Tips


Reizen / Sunday, September 22nd, 2019

Dit artikel kan u helpen om een leuke reis te maken, ongeacht wat uw doelen zijn. U het volgende advies gebruiken om uw reis zo stressvrij mogelijk te maken, onafhankelijk van de wijze van vervoer die u gebruikt.

Wanneer u naar een vreemd land reist, leer dan iets over de douane van tevoren. Het zal u helpen om gênant fouten in lokale etiquette te voorkomen. Het kan je ook helpen om de cultuur een beetje beter te begrijpen en te waarderen. Op een gegeven manier zult u uw land vertegenwoordigen in een vreemd land, dus u zou een goede indruk willen maken.

Internationale reizen kan heel leuk zijn. Breng op de vliegtuig vlucht naar je bestemming een woordboek mee en probeer een paar zinnen te leren in de taal van de cultuur waar je tijd zult doorbrengen. Je hoeft niet vloeiend te zijn in de taal en veel locals zullen blij zijn dat je een beetje van hun taal hebt geprobeerd te leren. Wees niet verlegen over fouten. De meeste mensen zullen waarderen dat je probeerde een beetje over hun cultuur te leren.

Kies zo snel mogelijk een stoel. Als uw luchtvaartmaatschappij u toelaat om een stoel te selecteren op het moment van boeken, moet u dat doen. Om de beste beslissing te nemen, gebruik vliegtuig zitplaatsen websites om informatie op te zoeken over zitplaatsen lay-outs en Details voor uw specifieke type vliegtuig online. Luchtvaartmaatschappijen rekenen vaak extra voor Exit rijen en ruimere zitplaatsen, waarvan u de waarde moet bepalen op basis van de vluchtduur en kosten.

Tip uw conciërge! Of het nu op een cruise of in een hotel, uw conciërge zal uw Go-to Guy voor reserveringen, richtingen en bijna al het andere! Veel conciërges hebben toegegeven dat als iemand bereid is om ze goed te fooi, ze uit hun manier zullen gaan om ervoor te zorgen dat die geweldige kippers, een fantastische tijd hebben.

Wanneer u van plan bent om te vliegen en een handicap, zorg ervoor dat u belt de luchtvaartmaatschappij voordat u uw tickets te bestellen om te controleren of ze de vereisten die u nodig hebt. Ze zullen niet weten of je ze niet vertelt, vooruitbellen, zodat ze het beste in staat zijn om je tegemoet te komen.

De volgende keer dat je op de stad bent en een hapje wilt pakken, overweeg dan om te chowing in het dichtstbijzijnde Japanse restaurant. Verse sushi en sashimi zijn vol eiwitten, zeer laag in vet, en ook ongelooflijk heerlijk. Zalm is bijvoorbeeld verbazingwekkend rijk aan vitamine D en omega-3 vetzuren.

Als u vragen heeft over het Hotel, is de beste tijd om te bellen rond middernacht. De mensen die het Bureau het meest waarschijnlijk niet druk en zullen in staat zijn om u hun volledige aandacht te geven. Als je belt overdag, hoogstwaarschijnlijk hebben ze mensen daar in persoon en anderen die bellen naar de telefoon om ze af te leiden.

Bij een verblijf in een hotel, verwijder de top quilt of Trooster van het bed. Vaak is de huishouding niet verantwoordelijk voor het wassen van de bovenste Trooster, wat betekent dat het kan worden harkotteren vuil, bedwantsen, of andere overblijfselen van andere gasten. Als er een reserve deken in de kast zit, gebruik die dan in plaats daarvan.

Als u op een cruise gaat, zorg er dan voor dat u een stekkerdoos bij u hebt. De meeste kamers aan boord van cruiseschepen hebben slechts één (misschien twee) stopcontacten. Als je meerdere apparaten hebt die moeten worden aangesloten, dan zul je blij zijn dat je een stopcontact hebt gebracht in plaats van te vechten over verkooppunten.

Zoals in dit artikel wordt behandeld, zijn er veel dingen die kunnen worden gedaan om reizen een plezierige ervaring te maken. Waarom bereidt u geen lijst voor en maakt u zich klaar voor uw volgende reis vandaag?