Tips Voor Reizen Die U Helpen Om Terug Te Gaan Op De Weg


Reizen / Tuesday, August 13th, 2019

Vindt u dat u wenst te reizen? Wilt u weten hoe u uw reis plannen verbeteren? Als je er klaar voor bent, dan ben je hier aan het juiste adres. De tips die hieronder worden vermeld, bevatten advies over wat u doen om een betere reiservaring te creƫren.

Als je met kinderen reist, is het verleidelijk om ze allemaal te laten afstemmen met hun eigen MP3-spelers, maar overweeg om wat boeken op CD mee te nemen. Het hebben van iets geletterden en interessant voor het hele gezin om naar te luisteren is niet alleen leuk en interessant, maar biedt een gemeenschappelijke ervaring die elk familielid met zich mee kan nemen in het leven (“Hey, herinner me toen ik tien was, en we luisterden naar zwart Schoonheid op weg naar Maine? “). Het zijn de dingen waar goede herinneringen aan worden gemaakt.

Omgaan met luchthavens is een ongelukkige noodzaak van veel moderne reizen. Pak een lege waterfles in om te vullen nadat u de beveiliging hebt doorlopen. Dit bespaart u van het hebben van een $3,00 fles water te kopen nadat u door de Checkpoint. Het doet ook nooit pijn om granola bars, bananenchips of iets anders te verpakken om tussen vluchten te snacken.

Tijdens het reizen kan het een groot verschil maken om te reizen als het geen vakantie of populaire vakantie tijd is. Als je op een tijd gaat die waarschijnlijk geen populaire vakantie tijd is, kunnen ze veel gedoe voorkomen. Er zal minder drukte zijn en wacht op attracties. Men kan een veel meer ontspannen tijd hebben.

Zorg ervoor dat uw gsm-abonnement is ingesteld op een nationale oproep voordat u de stad verlaat. Als u normaalgesproken op een regionaal of lokaal plan, overschakelen naar een nationaal plan, zelfs alleen voor de korte tijd dat je weg bent, kan houden u van het krijgen van in rekening gebracht voor roaming of lange afstand.

Als u voor de ruimte tijdens het reizen met de lucht worden squished, profiteer van elke centimeter. Neem de tijdschriften uit de zak voor je en verplaats ze in plaats daarvan naar de bovenbak. Afhankelijk van de grootte van de tijdschriften, kon je jezelf een paar extra centimeter hebben gekocht.

Blijf waakzaam terwijl u op reis bent. Het is geen geheim dat toeristen zijn vaak het merk van zakkenrollers en oplichters. Of u nu op vakantie bent of op zakenreis, blijf waakzaam. Besteed aandacht aan uw omgeving. Voorzichtig en op hun hoede zijn voor anderen die je misschien verkeerd hebben, is de allerbeste verdediging tegen hen.

Soms is het beter om plaatsen te kiezen om te reizen waar je familie en vrienden in de omgeving hebt. U geld besparen op hotels door met een goede vriend of familielid te verblijven wanneer u reist, u het gewoon maken door ze uit te nemen voor het diner. Ze kunnen je ook alle coole sites laten zien om uit te checken, omdat ze heel vertrouwd moeten zijn met het gebied.

Kinderen onder de 18 jaar die met vrienden of grootouders reizen, hebben mogelijk schriftelijke toestemming van u nodig voor lokale autoriteiten of grens patrouille agenten als ze het land verlaten. Om kinderen te beschermen tegen ontvoering, hebben veel van deze agentschappen nu het bewijs nodig dat ze door de ouders zijn gemachtigd om de kinderen mee te nemen.

Zie, dat was niet zo slecht. Na het lezen van dit artikel, zou je een beetje opgewonden moeten zijn om te beginnen met experimenteren met je reisplan. Hopelijk, deze nieuwe toevoegingen aan uw plan opleveren resultaten die voor u werken. Zo niet, probeer dan iets anders totdat u tevreden bent met de resultaten. Dat is het beste deel over reizen; het is volledig aanpasbaar.