Wat tedoen in Toba Meer


Reizen / Tuesday, October 29th, 2019

Toba Meeromvateenheleboelte zien en te nemen, maar met betrekking tot dingen te doen… serieus, het beste ding om tedoen in Toba Meerzalalleen om te ontspannen.Chill vanaf het meer, neem een duik in het aangename, mineraalrijke water en ontvang een boek in een tweedehands boekenwinkel en volg die chill meer.

Als je iets levendiger moet doen, een kajak uit om de vijver te verkennen of een nacht feest met een paar andere reizigers te programmeren.

Zwemmen vanaf de waterval

Net boven tuk tuk, vindt u een waterval die u misschien graag een verfrissende duik in te nemen tegen de tijd dat je het bereikt.

Ontspan van de warmwaterbronnen

U vindt warmwaterbronnen ongeveer 40 km van Tuk Tuk, en het water is eigenlijk warm.Je kan in staat zijn om dit te spotten en misschien zelfs binnen te staan.Maar het is meestal niet swimmable.Het is echter een prachtige, schilderachtige rit de hele weg daar!

Wonderful Indonesia

WatteetenToba Meer

Je zult niet dorstig gaan.Er is geen gebrek aan lekker Indonesisch eten naast Europees aanbod.U ook magische paddenstoelen samen met een assortiment van ‘ Joyful Herb ‘ pizza’s te kalmeren uw smaakpapillen.

Museum Huta Solon Simanindo

Deze Conventie is een must-see voor iedereen die meer wil weten over Batak cultuur en traditie.Je ziet een aantal verbazingwekkende monsters van conventionele Batak-huizen en bebeingapable van het grijpen van een Batak-dansende prestatie isasou gaan in de allereerste midden van de eeuw.

Christelijke parafernalia

Als het land met de grootste bevolking van moslims van de planeet, Indonesië misschien wel de laatste plaats die je hoopt te lokaliseren christelijke parafernalia, toch vreemd genoeg–je zult meer christelijke parafernalia in Toba te komen dan uit de Amerikaanse Bijbel Riem.

Je zou het overal kunnen zien–vrouwen dragen gouden kruis armbanden, veel Batak-huizen hebben minstens één tapijt met Jezus-thema, en kerken en graven in protestantse stijl.